4 veckor kvar…

20 juli, 2013

Nu börjar det dra ihop sig mina kära vänner. Om 28 dagar, den 17 augusti, välkomnar vi Stoke City till Anfield och Premier League-säsongen 13/14 inleds äntligen.

Vilken spännande höst vi har framför oss.

Jag har precis tittat igenom vilka spelare som än så länge har köpts och sålts efter förra säsongen och en del har hänt.

Liverpool har gjort klart med fyra nyförvärv hitills: Kolo Touré, Simon Mignolet, Iago Aspas och Luis Alberto. Dom två första känner vi igen från Premier Leauge men dom andra två är nya bekantskaper, för mig i alla fall. Iago Aspas tycker jag ser riktigt intressant ut, väldigt snabb, bra touch och en riktigt vass vänsterslägga. Vi får hoppas att Luis Suarez stannar och om vi även kan köpa in en till spelare av världsklass så är vi nog med och fightas om Champions League-plats i år…

Sheik Man City har som vanligt öppnat plånboken och redan köpt in Fernandinho, Jesus Navas, Alvar Negredo och Stevan Jovetic. Dom har i och för sig sålt Carlos Tevez till Juventus men jag tycker ändå dom har spetsat till en redan vass trupp ännu mer nu, och det är väl antagligen inte slut…

Tottenham lyckades signa Paulinho från Corinthians och det har dom gjort riktigt bra. Vi som har sett honom i brasilianska landslaget vet vilken kapacitet denna man besitter.

Chelsea då? Ja, Mou är tillbaka. Mannen, myten, legenden. Äntligen. Han behövs i Premier League. Ska bli kul att se vilka spelare han kommer köpa.

Man Utd och Arsenal ligger relativt lågt än så länge.

Hur som helst kommer det att bli en otroligt intressant säsong i år, den saken är klar!